E-cigarette battery Ως βασική πηγή ενέργειας που εμπλέκεται στον τρόπο λειτουργίας των ηλεκτρονικών τσιγάρων, η μπαταρία είναι εύκολη στη χρήση, αλλά σχετικά περίπλοκη ως προς τις ιδιότητές της.

Σε αυτόν τον οδηγό για το άτμισμα , θα ρίξουμε μια ματιά στις βασικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για να μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή μπαταρία για εσάς.

Το βασικό συστατικό ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου

Δεν μπορείτε να τρέξετε χωρίς μπαταρία! Για να παραχθεί ατμός, το υγρό πρέπει να θερμανθεί από το πηνίο αντίστασης στο ηλεκτρονικό τσιγάρο και η μπαταρία χρειάζεται για να τροφοδοτήσει την ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για αυτή τη διαδικασία.

Παρά τις εμφανίσεις, χρειάζεται πολλή ενέργεια για τη θέρμανση ενός πηνίου αντίστασης. Ορισμένα μοντέλα ηλεκτρονικού τσιγάρου έχουν ενσωματωμένη μπαταρία σφραγισμένη στο εσωτερικό.

Φορτίζεται μέσω θύρας USB, αλλά εκτός αυτού, είναι απρόσιτο για τον χρήστη.

E-cigarette battery

Για το λόγο αυτό, πριν αγοράσετε μια μπαταρία, πρέπει να διασφαλίσετε ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι επαρκής για την προβλεπόμενη χρήση, καθώς η αντικατάστασή της δεν αποτελεί επιλογή.

Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα των μοντέλων με αφαιρούμενη μπαταρία, καθώς μπορείτε πάντα να τοποθετήσετε μια φορτισμένη μπαταρία αντικατάστασης εάν η μπαταρία εξαντληθεί.

Αυτό σημαίνει ότι για αυτά τα μοντέλα ηλεκτρονικού τσιγάρου, η επιλογή της μπαταρίας εξαρτάται από τον χρήστη και είναι σημαντικό να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Θα επηρεάσει την απόλαυσή σας, αλλά είναι επίσης ζήτημα ασφάλειας. Τα εξαιρετικά σπάνια περιστατικά που αναφέρουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι επίσης μια υπενθύμιση για το τι διακυβεύεται.

Οι μπαταρίες είναι τόσο εύχρηστες όσο και περίπλοκες ως προς τις ιδιότητές τους.

Ως εκ τούτου, έχουμε συγκεντρώσει μια σειρά από άρθρα με βάση το ενδιαφέρον σας για το θέμα, που κυμαίνονται από την επιλογή της καλύτερης μπαταρίας

έως τις εμπεριστατωμένες τεχνικές λεπτομέρειες για τους geeks και περιλαμβάνουν χρήσιμα σημεία που ωστόσο δεν είναι απαραίτητα για έμπειρους χρήστες.

Ποια μάρκα μπαταριών πρέπει να επιλέξετε;

Αν ψάχνετε για μπαταρία διαφορετικού μεγέθους, η μάρκα είναι ένα βασικό κριτήριο επιλογής. Εν συντομία, μπορούμε να προτείνουμε 4 μάρκες, θα πρέπει να αποφεύγετε τις άλλες.

Θα βρείτε τους αντικειμενικούς λόγους πίσω από τη σαφή κριτική μας σε ένα πλήρες άρθρο για τις διάφορες μάρκες .

Πώς επιλέγετε μια μπαταρία;

Η επιλογή μιας μπαταρίας περιλαμβάνει δύο βασικά βήματα. Πρώτα απ ‘όλα, καθορίστε το ρυθμό εκφόρτισης που απαιτείται για την προβλεπόμενη ισχύ εξάτμισης

και, στη συνέχεια, βρείτε την μπαταρία που πληροί αυτό το κριτήριο και σας προσφέρει την καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

E-cigarette battery

Αυτό το άρθρο περιγράφει λεπτομερώς όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μέγιστη χωρητικότητα εκφόρτισης και ρεύματος (MDC) στις μπαταρίες, δύο βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία, παρά το ότι είναι πολύ γνωστά, συχνά ερμηνεύονται λανθασμένα.

Ποιες είναι οι προδιαγραφές μιας μπαταρίας;

Οι μπαταρίες έχουν επίσης άλλες λιγότερο γνωστές προδιαγραφές εάν θέλετε να βελτιστοποιήσετε την επιλογή και τη χρήση σας.

Για τους λάτρεις, όσοι ενδιαφέρονται ή είναι σχολαστικοί στις επιλογές τους, έχουμε εξετάσει αυτές τις προδιαγραφές μπαταρίας : εσωτερική αντίσταση, χαλάρωση βολτ, ονομαστική τάση, χημικά και ρυθμός εκφόρτισης της μπαταρίας.

Αξιοποιήσαμε επίσης την ευκαιρία να διαλύσουμε μερικούς μύθους και να ρίξουμε φως σε έννοιες που συχνά προκαλούν σύγχυση.

Πώς φορτίζετε μια μπαταρία;

Η φόρτιση των μπαταριών είναι αναπόσπαστο μέρος της χρήσης τους και επηρεάζει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η σημασία αυτού του σημείου υποτιμάται εύκολα, οπότε σας δίνουμε όλες τις λεπτομέρειες. Είναι ένας εξωτερικός φορτιστής κατά προτίμηση από τη φόρτιση στο κουτί;

Πρέπει να φορτίζετε συχνά ή να περιμένετε να τελειώσει η μπαταρία; Ποιος είναι ο καλύτερος ρυθμός φόρτισης της μπαταρίας; Δεν έχουμε αφήσει τίποτα έξω.

Πώς να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας;

Μια μπαταρία μπορεί να διαρκέσει για δύο μήνες ή τρία χρόνια ανάλογα με τον τρόπο χρήσης της.

Οι σωστές συνήθειες φόρτισης, μαζί με μερικές απλές πρακτικές μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τη διάρκεια ζωής των μπαταριών σας.

Παρ ‘όλα αυτά, πρέπει πάντα να επιτυγχάνετε μια ισορροπία μεταξύ της απόλαυσης και της προστασίας της μπαταρίας – σας έχουμε δώσει όλους τους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη για να βρείτε τον καλύτερο συμβιβασμό για εσάς.

Πότε πρέπει να αντικαταστήσετε μια μπαταρία;

Όσο για οποιοδήποτε εξάρτημα ηλεκτρονικού τσιγάρου, οι επιδόσεις της μπαταρίας θα πέσουν τελικά, όταν δεν καταστραφούν από πρόσκρουση ή δεν έχει παραβιαστεί η προστασία τους.

Thenσως τότε είναι καιρός να αντικαταστήσετε την μπαταρία σας. Σε αυτόν τον οδηγό, θα βρείτε τους διάφορους παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη

κατά τον προσδιορισμό του εάν μια μπαταρία είναι έτοιμη για ανακύκλωση (επειδή δεν πρέπει ποτέ να πετάτε τις μπαταρίες) ή αν μπορεί να επισκευαστεί και να ανακαινιστεί με ασφάλεια.

Πώς να επιλέξετε μπαταρίες για ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Εάν, όπως πολλοί άνθρωποι, πιστεύετε ότι η σειριακή / παράλληλη διαμόρφωση των μπαταριών ή η τιμή αντίστασης έχει κάποια επίδραση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

ή στο ρεύμα που εξάγεται από τις μπαταρίες σε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, αυτός ο οδηγός είναι για εσάς. Ο νόμος του Ohm δεν ισχύει με τον ίδιο τρόπο για τα ηλεκτρονικά κουτιά όπως για τα μηχανικά.

Ένας κάπως τεχνικός οδηγός που εξηγεί τους σωστούς ειδικούς υπολογισμούς για ρυθμιζόμενα mods.

Εκρήξεις μπαταριών… και πώς να τις αποτρέψετε.

Τέλος, σε μια άλλη σημείωση, ένα άρθρο σχετικά με τις εκρήξεις μπαταριών ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Καθώς τα ΜΜΕ γιορτάζουν αυτές τις ιστορίες, παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά σπάνιες, θεωρήσαμε ότι ήταν σημαντικό να αναθεωρήσουμε αυτό το εκρηκτικό θέμα για να το καταλάβουμε και κυρίως να το αποτρέψουμε από το να συμβεί σε εσάς.

Μην ξεχνάτε!

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε μπαταρία πέρα ​​από τις προδιαγραφές της, τόσο για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας όσο και για την ασφάλειά σας.

E-cigarette battery

Μεταφέρετε πάντα μπαταρίες σε κατάλληλη προστασία. τα περισσότερα από τα σπάνια ατυχήματα που συμβαίνουν σχετίζονται με τη μεταφορά απροστάτευτων μπαταριών.

Χρησιμοποιείτε μόνο μπαταρίες που είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς γρατζουνιές ή χτυπήματα.
Μην πετάτε ποτέ μια μπαταρία, τοποθετήστε την σε ένα συγκεκριμένο δοχείο ανακύκλωσης.

https://www.vaporclouds.gr/product-category/battery/

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0
error: Content is protected !!
X