Η εταιρεία Halo e-liquids Ιδρύθηκε το 2009, το Halo είναι υπερήφανο που είναι ένα από τα μοναδικά εμπορικά σήματα E-liquid που ανήκουν σε Βετεράνους και έχουν κατασκευαστεί στην Αμερική.

Ως οικογενειακή επιχείρηση και ιδιωτική εταιρεία, η δέσμευση του Halo στην ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια δεν κλονίζεται ποτέ.

Εκτιμούμε τη σημασία των αμερικάνικων προϊόντων και λαμβάνουμε σημαντικά μέτρα για να τηρούμε τις θεμελιώδεις αρχές μας και να υπερβαίνουμε τα πρότυπα ποιότητας κάθε μέρα.

Η εταιρεία Halo είναι μια διεθνούς φήμης αμερικάνικη εταιρεία που έγινε γνωστή για την κορυφαία ποιότητα των e-liquids της,

χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες (νικοτίνη, προπυλενογλυκόλη και φυτική γλυκερίνη USP grade)

και συμπληρώματα γεύσης αποκλειστικά από πιστοποιημένες εταιρίες παραγωγής (FEMA GRAS).

Η γκάμα γεύσεων των Halo liquids χωρίζεται σε τρείς κατηγορίες: tobacco, menthol και gourmet. Αν και είναι κάπως περιορισμένη

σε σχέση με τον ανταγωνισμό, οι γεύσεις της είναι τόσο ποιοτικές και ξεχωριστές,

που κερδίζουν τις εντυπώσεις, ακόμα και των πιο απαιτητικών «ατμιστών».

Αν διαβάσετε τις αξιολογήσεις για τα Halo e-liquids και ειδικά για το μοναδικό υγρό αναπλήρωσης Tribeca, θα καταλάβετε!

halo e-liquids

Halo e-liquids

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα υγρά αναπλήρωσης της Halo τη νούμερο 1 επιλογή για κάθε «ατμιστή»;

Οι πρώτες ύλες τους ελέγχονται ποιοτικά, ώστε να είναι «καθαρές», χωρίς προσμίξεις, σε ποσοστό

μεγαλύτερο από 99%, ενώ μετά την ολοκλήρωση κάθε παρτίδας τα υγρά δοκιμάζονται και πιστοποιούνται.

Επίσης, η κομψή και premium συσκευασία των υγρών αναπλήρωσης Halo προδιαθέτουν θετικά τον καταναλωτή ως προς το προϊόν και την υψηλή ποιότητά του.

Θέλετε να αλλάξετε γεύση στο «άτμισμά» σας; Ανακαλύψτε σήμερα την ευρεία γκάμα των Halo e-liquids στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Για πάνω από μια δεκαετία, η δέσμευσή μας για την ποιότητα αναγνωρίζεται και απονέμεται σε περισσότερες από 100 χώρες, ως τα 1 αμερικανικής παραγωγής υγρά αναπλήρωσης για τον καπνό και τη μενθόλη.

Θεωρούμε καθήκον μας να προσφέρουμε κορυφαία αξία σε κάθε καταναλωτή διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα σε όλες τις πτυχές των προϊόντων μας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες που αναζητούν κορυφαία προϊόντα vape, ανώτερα, αμερικανικής κατασκευής υγρά αναπλήρωσης, υλικό και αξεσουάρ

Ως αποκλειστικό κατάστημα καπνού που προσφέρει απαράμιλλα προϊόντα, θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν πάντα μια εξαιρετική εμπειρία.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0
error: Content is protected !!
X