0
Πόσο διαρκεί το e-liquid

Εάν έχετε κάνει πολύ ατμό, θα παρατηρήσετε ότι το αγαπημένο σας μπουκάλι vape eliquid τείνει να σας διαρκέσει είτε για λίγο είτε να τελειώσει πριν καν το γνωρίζετε. Λοιπόν, πόσο διαρκεί το vape eliquid;

Δεν είναι μια ακριβής επιστήμη, αλλά με την κατανόηση των σχετικών παραγόντων, μπορείτε να καταλάβετε πόσο καιρό θα διαρκέσει ένα μπουκάλι vape eliquid την επόμενη φορά που θα ψωνίσετε για ένα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ VAPE ELIQUID

Πρώτα απ ‘όλα, ας ξεπεράσουμε το θέμα της διάρκειας ζωής του vape eliquid.

Εάν το υγρό διατηρηθεί στη φιάλη, σφραγιστεί σωστά και αποθηκευτεί σε δροσερό, στεγνό και σκοτεινό μέρος, όπως συρτάρι ή ντουλάπι, θα πρέπει να διαρκέσει έως και 2 χρόνια πριν λήξει αποτελεσματικά.

Ωστόσο, αυτός δεν είναι ένας γενικός κανόνας. Μπορείτε να πείτε ότι το υγρό σας έχει λήξει εάν έχει αλλάξει χρώμα και ιξώδες και έχει αρχίσει να

μυρίζει άσχημα. Εάν το κάνετε, θα παρατηρήσετε απώλεια γεύσης και νικοτίνης, καθώς και έλλειψη ατμών.

Το φως του ήλιου και η θερμότητα είναι οι εχθροί της διατήρησης του eLiquid σε κορυφαία κατάσταση. Το φως του ήλιου οξειδώνει τη νικοτίνη που μετατρέπει το e-liquid σε σκούρο χρώμα και τελικά σε μαύρο.

Αυτό δεν είναι καλό σημάδι και όταν συμβεί αυτό, σας συνιστούμε να απορρίψετε το eLiquid σε αυτήν την κατάσταση.

Χρειάζεται ακόμη λιγότερος χρόνος για να οξειδωθεί όταν κάθεται στη δεξαμενή ή στον ψεκαστήρα. Επειδή είναι πιο εκτεθειμένη στον αέρα, θα αρχίσει να οξειδώνεται.

Μπορεί να αλλάξει χρώμα μετά από μία ή δύο ημέρες, αλλά αυτό δεν προκαλεί ανησυχία αμέσως. Αλλά αν αρχίσει να δοκιμάζει διαφορετικά ή έχει χάσει τη γεύση του, αυτό σημαίνει ότι καθόταν εκεί πολύ καιρό.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ VAPING


Αυτός είναι ο πρώτος και πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε και το είδος του υγρού που έχετε, οι συνήθειες ατμού σας έχουν το μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Φυσικά, αν δεν βάζετε τόσο πολύ, απλώς και μόνο κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου σας, τότε δεν θα περάσετε από ένα μπουκάλι τόσο

γρήγορα. Αλλά αν τείνετε να κάνετε βιασμό όλη μέρα, τότε θα το περάσετε πολύ πιο γρήγορα.

Αυτή είναι μια μεταβλητή και επηρεάζει το πόσο διαρκεί περισσότερο το vape eliquid. Εν τω μεταξύ, οι σταθερές σας είναι αυτό που χρησιμοποιείτε για να το βάζετε.

ΤΥΠΟΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ VAPE ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ


Ο τύπος του ψεκαστήρα, του πηνίου, της ροής του αέρα και του συστήματος εξαρτάται από το πόσο γρήγορα περνάτε από ένα πλήρες μπουκάλι υγρού.

Μια δεξαμενή sub-ohm τείνει να χρησιμοποιεί πολλή ισχύ, η οποία δημιουργεί πολλή παραγωγή ατμών και τόνους γεύσης. Αυτό σημαίνει επίσης ότι περνάει πολύ πιο ρευστό με κάθε επιτυχία.

Εξαρτάται επίσης από την ισχύ που χρησιμοποιείτε στη συσκευή σας. Ένας μέσος ατμιστής που χρησιμοποιεί 50 έως 100W στη συσκευή του μπορεί

Πόσο διαρκεί το e-liquid;

να περάσει από ένα μπουκάλι 60 ml υγρό οπουδήποτε από 2 εβδομάδες έως 3 ή 4 ημέρες.

Τα συστήματα Pod καταναλώνουν λιγότερη ισχύ, οπότε καταναλώνει λιγότερο ρευστό με κάθε επιτυχία. Εξαρτάται επίσης από το αν είναι ένα ανοιχτό σύστημα pod ή ένα κλειστό σύστημα pod.

Δεδομένου ότι τα συστήματα ανοιχτού λοβού χρησιμοποιούνται για να εξατμίσουν το φυσικό αλάτι , συνήθως τα παίρνετε σε φιάλες των 30 ml.

Με τυπική χρήση, ένα σύστημα ανοιχτού λοβού μπορεί να το περάσει σε περίπου 10 έως 18 ημέρες, το οποίο είναι το πολύ πάνω από δύο εβδομάδες.

Τα κλειστά συστήματα λοβών διαθέτουν λοβό που δεν ξαναγεμίζουν και διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή.

Το συνηθισμένο με κλειστά λοβό είναι ότι μπορείτε να περάσετε από ένα pod σε 1 έως 3 ημέρες, ανάλογα με τη χωρητικότητα και τις συνήθειες ατμού σας.

Είναι καλό να έχετε επιπλέον pod μαζί σας, αν γνωρίζετε ότι θα τελειώσετε σύντομα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ


Σιγουρευτείτε πριν πάρετε ένα μπουκάλι νέο υγρό που θα μπορείτε να το βάζετε σύντομα. Μπορεί να είναι δελεαστικό να πάρετε όλα τα υγρά που σας αρέσουν όταν τα βλέπετε,

αλλά κάνετε λάθος από την πλευρά της προσοχής και σκεφτείτε πρώτα εάν θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε το μπουκάλι αρκετά σύντομα.

Με την εξαγωγή παρόμοιων φιαλών υγρού vape στις ίδιες συσκευές για ένα χρονικό διάστημα, μπορείτε να καθορίσετε μόνοι σας πόσο καιρό θα σας

κρατήσουν. Αλλά αν συνεχίσετε να εξερευνάτε άλλες μάρκες και γεύσεις και χρησιμοποιείτε άλλες συσκευές, μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά για αυτά.

Προγραμματίστε μπροστά και μάθετε πόσο καιρό θα σας διαρκέσει ένα μπουκάλι προτού παραγγείλετε το επόμενο μπουκάλι vape eliquid,

ώστε να μην σπαταλήσετε τα χρήματά σας και να καταλήξετε με ένα μπουκάλι που σας βγαίνει.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0
error: Content is protected !!
X