Το Vaporesso κυκλοφορεί «Μαζί μπορούμε!» Το Vaporesso κυκλοφορεί «Μαζί μπορούμε!» Βίντεο για την εμπιστοσύνη και την ενδυνάμωση της κοινότητας vape shop

VAPORESSO
18 Ιανουαρίου 2021, 03:04 ET

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

SHENZHEN, Κίνα , 18 Ιανουαρίου 2021 / PRNewswire / – Η παγκόσμια μάρκα ατμών Vaporesso κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα εμπνευσμένο βίντεο

«Μαζί μπορούμε!» στο κανάλι του στο YouTube , με στόχο να φέρει εμπιστοσύνη και ενότητα στην παγκόσμια κοινότητα ατμών.

Το βίντεο υπογραμμίζει τις προσπάθειες της Vaporesso να δημιουργήσει ένα δίκτυο βοήθειας για καταστήματα vape παγκοσμίως μέσω των έργων Vaporesso Power Shop.

“Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που δοκιμάζουν την αποφασιστικότητά σας”, αναφέρει το βίντεο ενός λεπτού, αναφερόμενο στο γεγονός ότι τα

καταστήματα vape αντιμετώπισαν σημαντικές προκλήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας και των αυξανόμενων κυβερνητικών κανονισμών.

Vaporesso Power Shop – Είμαστε σε δράση, μαζί μπορούμε!


Στην πρώτη γραμμή ολόκληρης της βιομηχανίας ηλεκτρονικών τσιγάρων, τα καταστήματα vape διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην αγορά ατμών.

Φέρνουν αξιόπιστα προϊόντα στους καταναλωτές, ενώ λαμβάνουν επίσης σχόλια από την αγορά που μεταβιβάζουν στην επωνυμία. Οι επιχειρήσεις

καταστημάτων Vape αποτελούν βασικούς πυλώνες της βιομηχανίας ατμών.

Ο στόχος του Βαπορέσο είναι να οικοδομήσει μια ισχυρότερη κοινότητα έτσι ώστε οι φωνές να ακούγονται καλά και η επικοινωνία να είναι ευκολότερη.

Με συμμετοχή σε περισσότερα από 1.000 καταστήματα vape παγκοσμίως, το Power Shop είναι μια πρωτοβουλία Vaporesso που αποσκοπεί στην

ενίσχυση της διεθνούς βιομηχανίας ατμών βελτιώνοντας τη συνεργασία μεταξύ κατασκευαστών, καταστημάτων και καταναλωτών.

Υποστηρίζει επίσης καταστήματα vape με μάρκετινγκ και πωλήσεις, ή ακόμη και προμήθειες Covid-19. Τα καταστήματα Vape στην κοινότητα

μπορούν επίσης να επιλέξουν να αλληλοβοηθούνται και να μεγαλώνουν μαζί.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Βαπορέσο έχει διανείμει ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό σε καταστήματα που πλήττονται από το COVID-19.

Μέχρι τώρα, ο Βαπορέσο έχει ήδη δωρίσει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια σε συνεργάτες καταστημάτων vape μέσω του έργου Power Shop.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, τα καταστήματα vape δυσκολεύτηκαν να παραμείνουν στην επιχείρηση λόγω της πανδημίας και των κανονισμών.

“Το βίντεο αντικατοπτρίζει το ταξίδι που έχουμε διανύσει με τους συνεργάτες μας στο κατάστημα vape κατά το παρελθόν έτος.

Υπάρχουν πόνοι και κέρδη, δύσκολες στιγμές και επιτεύγματα. Ωστόσο, οι συνεργάτες μας στο vape shop δεν είναι ποτέ μόνοι.

Υπάρχουν χιλιάδες φίλοι και συνεργάτες που υποστηρίζουν και ενδυναμώνοντας ο ένας τον άλλον στην κοινότητα του Vaporesso Power Shop.

Έχουμε περάσει το 2020 υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η κοινότητά μας θα γίνει ακόμα πιο δυνατή

και θα δούμε μια πιο φωτεινή χρονιά το 2021. ” είπε ο Simon Lai , Διευθύνων Σύμβουλος του VAPORESSO

Η Vaporesso ζητά περισσότερα καταστήματα vape παγκοσμίως να ενταχθούν στην κοινότητα Vaporesso Power Shop και να συμβάλουν στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για τη βιομηχανία ατμών.

ΠΗΓΗ VAPORESSO

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0
error: Content is protected !!
X